Du är här
Hem > Bröllop > Sommarbröllop 2018

Sommarbröllop 2018

Sommarbröllop 2018
Sommarbröllop 2018 på stranden eller en plats ni själv väljer

Hög tid att boka sommarens bröllopsfotograf

Sommarbröllop 2018? Då är det hög tid att boka er bröllopsfotograf! En del brudpar är tidigt ute och har bokat redan förra sommaren. En del har ännu inte gjort klart med en fotograf utan har fortfarande punkten kvar på sin checklista. Då är det hög tid att boka!

Även om bröllopssäsongen spridits ut mer och mer så är fortfarande sommaren högsäsong. Många datum, framförallt lördagar, är redan uppbokade. Gifter du dig borgerligt och på en annan veckodag är det betydligt enklare att få tider. Det kan även finnas en del tider som någon håller på medan man funderar på om man vill boka eller inte. Man har gjort en preliminärbokning. Även om tiden i bokningskalendern stå som upptagen så kan det vara värt att höra av sig. Det är inte helt omöjligt att det ändå gå att ordna.

Fototjänster i Kalmar har fotograferat bröllop i 10 år. Runt 200 st bröllop tidigare och stor erfarenhet av såväl kyrkliga som borgerliga vigslar. Gratis förmöte innan bokning så vi sätter oss ner på vårt kontor och gå igenom dagen. Sedan ta ni beslutet hemma i lugn och ro om ni vill gå vidare och boka tiden.

Gör som många tidigare par, anlita en yrkesfotograf för en av ert livs viktigaste dagar.

Information om hur Fototjänster i Kalmar arbetar med bröllop hittar du här

Våra priser för bröllopsfotografering här

Bildexempel från tidigare bröllop

Kolla om datumet är ledigt/boka bröllopsfotograf

Top