Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Sök bilder enklare från event vi fotograferat

Sök bilder enklare från event vi fotograferat

Sök bilder från event

Fototjänster har sedan några år tillbaka haft en publik bildbank på adressen bildbank.online En bildbank med över 100 000 fotografier som är öppna publikt. Bilder från olika event, sport och miljöbilder från Kalmar och Öland.

Bilderna finns på bildbank.online medan vi skriver och länkar till olika album från kalmarbilder.se. I Bildbanken har det sedan länge gått att söka på startnummer på vissa exempelvis löplopp, cykel och skidor. Har du startat, eller känner någon som deltagit har du kunnat söka på exempelvis bibnr (startnummer) 128. Bilder med denna deltagare har dykt upp. Ett snabbt sätt att hitta en viss person bland kanske 1500 bilder.

Nackdelen med den nuvarande sökningen av deltagare är att den inte hittat mer än 50 % av de deltagare som nummerlappen synts på. Och 0 % på de som inte haft nummerlappen framme. Nu har vi en lösning på detta!

Via kalmarbilder.se kommer du nu att hitta bilderna i bildbank.online som tidigare. Ingen skillnad. Det nya är att vi komplettera bildbank.online med att även lägga ut vissa sporteven på en annan tjänst och där du direkt från kalmarbilder.se kan söka direkt efter ett startnummer som tidigare (men med fler träffar). Du kan även söka på ett klockslag under eventet eller till och med via en selfie du tagit på dig själv direkt på sidan. Ansiktssökning! Då kommer du fram även om du inte har en synlig nummerlapp.

Testa gärna från Kalmar Swimrun och Kalmar FF U21 mot Halmstad som är de två första eventen vi använder tjänsten på.

Till kalmarbilder.se för att se själv

Top