Du är här
Hem > Försäkringsbilder > Skadefotografering för rättvisare ersättning

Skadefotografering för rättvisare ersättning

Skadefotografering – bilder man helst vill slippa

Ibland är inte allt i dur, skadefotografering är mer åt moll. Bilder som man helst vill slippa ta men som är så nödvändiga. Bilder som många försöker ta, helt i onödan, med sin mobiltelefon. Det inte alla känner till är att de flesta försäkringsbolag stå för kostnaden för att en yrkesfotograf ta bilderna. Bilder som blir mer rättvisa och där du som skadad oftast få en bättre och mer rättvis ersättning.Skadefoto

Försäkringsbilder är inte bara kroppsskador, även om det är vanligast. Som när en man från Kalmar hade skadat fingret och behövde bilder till sitt skadeärende. Han bokade en tid i fotostudion, tog med sig pappret från försäkringsbolaget och sedan började fotograferingen. Försäkringsbilder sker enligt vissa regler. Det gäller inte bara att ta bilder på själva skadan. Några andra punkter finns att tänka på. En av dem är bilden i inlägget,med ett vattenpass. En annan är en hel bild på personen osv.

Fotograferingen går oftast på en halvtimme. Sedan kan man gå hem och vänta på att bilder kommer med ett epost från fotografen. Bilder som då oftast är ivägskickade i rätt format till försäkringsbolaget tillsammans med en faktura. I de flesta fall kan fotograf och försäkringsbolag sköta betalningen utan att den skadade behöver lägga ut beloppet. Ett belopp som för övrigt är under det som bolagen brukar ha som maxtak.

Har du en kroppsskada som behöver dokumenteras eller annan typ av skada, typ egendom, så vänd dig till din lokala fotograf i Kalmar. Tider finns kvällar och helger.

 

Top