Du är här
Hem > Fotostudio > PT-fotografering och underklädesbilder

PT-fotografering och underklädesbilder

Lokalfotografering
Lokalfotografering

Från lokalfotografering hos Kalmars nya PT till underklädesfotografering

Det fina med att vara fotograf med många strängar på sin lyra är att den ena dagen inte är den andra lik. Det är ofta stora kontraster och det gäller att snabbt kunna tänka om. Gårdagens bröllopsfotografering blev idag en Lokalfotograferinghos Kalmars nya PT,
PT Janne på Unionsgatan. Jag har tidigare fotograferat personalen och nu var det dags för lokalerna. Stativ, flera kameror och blixt används. Börjar bli van att fotografera interiörbilder efter ett antal liknande uppdrag under året. Här försökte jag i bildredigeringen matcha bildstilen med företagets profil. Lite hårda tuffa bilder. Drygt 150 bilder har nu PT Janne att använda i marknadsföring av sitt företag.

Lokalfotografering
Lokalfotografering

När dag blev kväll var det dags för underklädesfotografering. Ett lite annorlunda uppdrag. Här var det frågan om en ung kvinna som ville överraska sin pojkvän med professionella underklädesbilder i julklapp. Här gäller det att få modellen att slappna av och hålla en professionell nivå. Det är inte lätt att visa upp sig inför någon annan. På fotografens begäran hade kvinnan med sig en väninna. Något som blev mycket lyckat då stämningen var bra och hon kunde sköta en del praktiskt. Tillsammans med väninnan kollade jag bilderna på datorns skärm under tiden fotograferingen pågick. Modellen var dock iskall och klarade av att inte titta på resultatet. Något som hon nu ikväll kommer att få göra då 233 bilder har snabbredigerats för att kunden skall ha lite att välja mellan. Tycker det blev mycket lyckat och om inte pojkvännen blir nöjd, ja då vet jag inte hur han är funtad 🙂 Bilder? Nej de är inget som kommer att visas upp från fotografens sida. Det kan ju vara till dig bilderna kommer i julklapp, vem vet. Dock få ni se två från lokalfotograferingen.

Top