Du är här
Hem > Okategoriserade > Prislista utskrifter 2016

Prislista utskrifter 2016

Prislista utskrifter 2016

I många av de tjänster som Fototjänster i Kalmar erbjuder ingår digitala bilder. Det är digitala bilder i hög upplösning så att du själv kan framkalla de digitala bilderna till papper, canvas, tackkort fotobok osv. Det finns dock en hel del att tänka på när det gäller framkallning av bilder. Olika fotolabb har olika kvalité och färger och pappersval skiljer sig åt mellan olika fotolabb. En del labb för autokorrigeringar automatiskt medan andra erbjuder att man ställer in/stänger av funktionen. Tänker man sig inte för så kan fotografens redigeringar försvinna och bilden blir helt annorlunda.

Fototjänster i Kalmar har testat många olika fotolabb för bilder, tackkort och fotoböcker. Vi vet vilka som har bra kvalité i förhållande till bra priser. Låt oss göra arbetet och hämta färdiga bilder, canvas eller fotoböcker direkt hos oss.

En vanlig kommentar är ”vad billigt det blir. En A4 utskrift som andra tar runt 400 kr för tar vi 99 kr. En Canvas som ligger runt 2000 kr monterad och klar hos andra hämtas ut hos Fototjänster i Kalmar för runt 650 kr. Och då är den monterad och klar och bara att hänga upp på väggen. Vid beställning av fotografi har bilderna korrekta färger, beskärning och är utskrivna på proffslabb. När det gäller fotoböcker få du ett färdigt förslag innan boken går till tryckeri. Du få ett korrektur att godkänna eller ge förslag på förändringar på. Tackkort från bröllop, dop eller festen är lackade och har en väldigt hög kvalité. Körkortsbilden/visumbilden väljer du och inte fotoautomaten. Visum till USA eller annat land görs enligt de krav som aktuellt land kräver.

Har du funderingar på vilken utskrift du skall göra så kan du besöka oss på Förlösavägen. Där kan vi visa olika storlekar på utskrifter och ge förslag på vad du bör tänka på.

Vi har nu uppdaterat prislistan (lugn det är samma låga priser som tidigare).

Prislista utskrifter 2016

Top