Du är här
Hem > Bröllop > Prislista bröllopsfotografering 2018

Prislista bröllopsfotografering 2018

Prislista bröllopsfotografering 2018
Prislista bröllopsfotografering 2018

Uppdaterad prislista bröllopsfotograferingar

På Fototjänster i Kalmar tar vi bröllopsfotografering på allvar. Sedan starten 2007 har vi haft runt 200 st par som fotograferats. Bröllopsfotografering har gått från att vara under en begränsad period mellan maj till augusti till något som sker året runt. Trenden går mot att man sprider ut bröllopsdagarna inte bara till andra månader utan även andra veckodagar. En positiv utveckling för oss som bröllopsfotografer då det blir lättare för fler att välja den fotograf man vill ha på sin stora dag.

Något som vi däremot har varit dåliga på är att anpassa vår prislista för bröllopsfotografering. Nu gör vi en mindre justering inför 2018. Vi talar om hundralappar i förändringar.

En vanlig fråga under senare år har varit om prislistan stämmer. Hur kan ni hålla er prislista jämfört med andra? Är det inte något lurt bakom priserna eller är det gamla priser är en fråga som förekommer. Är ni “svartfotograf” eller ett företag? Nej det är inget lurt. Fototjänster är inregistrerade och betalar skatt och moms. Utrustningen är av proffskvalité. Varje fotograf sätter sina egna priser och få argumentera hur man kommit fram till 8000, 12000 eller 15000 för samma paket som vi nu höjer med drygt 500 kr till 2 995.

Den nya prislistan gäller för bokningar efter 1 januari 2018. Du som redan bokat behåller det priset som gällde när du bokade.

Se den nya prislistan för bröllopsfotografering i din webbläsare här

Ladda ner prislistan som en PDF här (länk bortplockad)

Top