Du är här
Hem > Fotokurs > Oktober månads Workshop inom foto

Oktober månads Workshop inom foto

Adobe Creative Cloud – oktober månads Workshop

Workshop Creative Cloud
Workshop Creative Cloud

Många elever hos Fotomagnus.com har under åren bytt redigeringsprogram till Adobe Lightroom och Photoshop. En hel del efter tips från undertecknad som kört dessa program under flera år. Under åren har det också varit en hel del som gått fotokurs hos Fotomagnus.com för att lära sig programmen. Därför var det helt naturligt att oktober månads Workshop inom fotografering hade ämnet “Creative Cloud” som tema.

I abonnemanget (Creative Cloud är ett hyrabonnemang av program och tjänster) ingår många andra delar än Lightroom och Photoshop. En molnhårddisk som Dropbox men som i Adobes variant heter Creative Cloud Files, möjlighet att redigera bilder direkt i webbläsaren (fungerar sådär) samt ett antal mobila appar. Det jag märkt är att många har dålig koll på det man faktiskt betalt för och eventuell har ett behov av.

Det märktes att det blev mycket ny information för deltagarna under de tre timmar som Workshopen pågick. Helt naturligt om man inte sett eller hört om funktionerna innan. Kände att här skulle man kunnat spela in lite stödvideo att lägga ut. Få se om jag kan få någon lucka framöver.

För dig som gick Workshopen eller bara vill se innehållet, här nedan är länken till bildspelet.

Bildspel Workshop Adobe Creative Cloud

Top