Du är här
Hem > Fotostudio > Nyföddfotografering

Nyföddfotografering

Nyföddfotografering

Fotografering av nyfödda i fotostudio

Efter flytten tidigare under 2017 gick fotostudions storlek ner till mindre än hälften. Det innebär att större grupper och familjer är svårare och man få ibland hitta alternativ eller ta bilderna utomhus. Nyföddfotografering passar dock utmärkt i en mindre fotostudio. Gravidfotografering, nyfödd och upp till 1 år är inga problem och då få det även plats en mamma och pappa och eventuella syskon med på bilden samtidigt. Eller en ”smash the cake” fotografering.

Efter tre månader på plats i centrala Kalmar har redan många barn, och föräldrar, varit på plats. Nu när hösten är här och vinternt närmar sig är det inte lika intressant att fotografera nyfödda utomhus utan en varm fotostudio skyddad från regn och rusk är ett bra alternativ. När det gäller nyfödd fotografering rekommenderar vi helgerna. Detta för att kunna komma en tid när barnet är i ”bästa form”. Det är också lugnare tempo och det finns mer luft i bokningskalendern så att det inte gör lika mycket om man drar över några minuter.

En nyfödd fotografering är en perfekt present till de nyblivna föräldrarna. Eller varför inte en julklapp. Presenttipset gäller givevis all typ av barnfotografering.

Top