Du är här
Hem > Allt annat > Nycklarna till nya kontoret

Nycklarna till nya kontoret

Studiodel

Idag hämtade jag nycklarna till nya kontoret på Trollbackevägen. Det är mycket kvar att fixa innan öppnandet 1 maj. Det kan se fint ut på små bilder men det är en hel del att måla och fixa. Tänkte lite då och då under månaden bjuda på ett smakprov hur det se ut allteftersom det blir mer och mer färdigt. Detta är dag 1 och mest inventering om vad som behöver fixas.

Bilden ovan visar den ena delen av den ca 50 kvm stora studiodelen. Här kommer det att finnas två stycken bakgrunder på ca 3 meter bredd var. En vit och en svart. Huvuddelen av bilderna kommer att tas mot dessa bakgrunder.

Studiodel höger

På motsvarande vägg finns tre fack för bakgrunder. En kommer att vara en grön chromakey, den andra olika bakgrunder som sten, trävägg osv medan sista facket kommer att ha en portabel “skolfotoblå”. Här kommer även det vara fullt med leksaker och annat man använder vid fotograferingen.

Väntrum

Väntrummet är där man väntar på att få sina bilder när man få dem med sig direkt. Som vid körkort mm. Det kommer att bli i hörnet där prylarna nu står. Bord och stolar samt spegel kommer att finnas här. Här kan man som medföljande även se hur fotografering äger rum lite längre bort. En möjlighet som inte finns i tidigare lokaler.

Kontor

Ovan se du en del av det blivande kontoret. Ca 10 kvm. Där skrivbord och skrivare kommer att finnas, Det finns en dörr man kan stänga in hit och det blir användbart bla när studion är uthyrd till andra fotointresserade.

Kök och lager

Längst in finns köket och lagret. Här är det sjukt mycket att göra men min hantverkare som jag litar på säger att det kommer bli riktigt bra. Kylskåp, mikro och kaffebryggare kommer att ställas dit.

WC

Toaletten är inte stor, riktigt liten men toa och handfat finns. Och handspriten redan på plats. Även om utrymmet är litet så är det guld värt att ha en egen toalett i lokalerna.

Det var en liten rundvandring med mobilen. Inga redigerade bilder utan mer ögonblicksbilder hur det se ut dag 1. Återkommer igen under resans gång för att visa lite fler bilder när det är lite som har hunnits fixas.

Ps. Lokalen på Södra Malmgatan 7 finns kvar under hela månaden så det gå bra att boka tills annat nämns.

Top