Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Nybrofans.com och framtiden

Nybrofans.com och framtiden

nybrofans.com

Förändringar för nybrofans.com

Sedan 2002, dvs i tretton år har jag fotograferat Nybro Vikings hockeylag. Det har blivit åtskilliga matcher i gamla och på senare tid nya Victoriahallen. I ett tiotal år har jag haft en egen hemsida för bilder runt laget. Mest matchbilder men även aktiviteter som Gula Gillen och Ispremiärer. Tillsammans med mina vänner i Svenska Fans/Glasrikets Stolthet (där jag också varit med i redaktionen) har vi gjort ett antal poddcast. Först med halvtaskigt ljud men vi lärde oss, utvecklade konceptet och har på senare tid även kört med video.

Nybrofans.com har även funnits på sociala medier som Twitter, Facebook, Google+ och YouTube. Under 2015 har bilderna även funnits i den nya bildbutiken.

Hemsidan nybrofans.com kommer att upphöra inom kort. Fotografering av Nybro Vikings kommer framöver att bli mer mot fotografering på uppdrag (exempelvis mot tidningar/media). Bilder kommer även i efterhand att läggas ut i bildbutiken för den som vill köpa arkivbilder, företag eller privatperson. Bilder kan köpas digitalt eller på papper.

Detta kommer även att innebära att Facebooksidan, Twitter, Google+ och YouTube kommer att försvinna. Undertecknad kommer även att lämna redaktionen för Svenska Fans/Glasrikets Stolthet.

Jag hoppas att du som följt nybrofans.com på sociala medier istället väljer att fortsätta följa Fototjänster i Kalmar. Fototjänster i Kalmar finns på Facebook, Twitter och Google+

Fototjänster på Facebook, klicka här

Fototjänster på Twitter, klicka här

Fototjänster på Google+, klicka här

 

Top