Du är här
Hem > Fotokurs > Nya elever till fotokurserna

Nya elever till fotokurserna

Fotokurs
Fotokurs

Nya elever hittar till Fotomagnus.com fotokurser

Fototjänster i Kalmar verkar inom många områden inom fotografering. Fotoutbildningarna har samlats under sidan fotomagnus.com.

Det är svårt att nå ut med budskapet att det finns ”PT inom foto”. En ”personlig tränare” som lägger upp en fotokurs enligt dina önskemål. Som utgår från din nivå, utrustning och önskemål. Detta är svårare att få ihop om man kör stora grupper i cirkelform. Jag vet då jag under många år kört fotokurser åt två av Kalmar och Nybros största studieförbund.

Många av de elever som hittat fotomagnus.com fortsätter att komma år efter år. Många känner man riktigt bra och det är som en kamrat man träffar när det är dags för fotokurs eller Workshop.

Under veckan som varit har dessutom ett antal nya elever hittat till fotokurserna. Fotointresserade med olika kunskaper och inriktning. En del av dem ha redan bokat in fler kurstillfällen. Sådant värmer en kursledare.

Ett stort tack till gamla och nya elever som hjälper till att sprida budskapet om att fotomagnus.com finns. Det känns så mycket bättre att kunna ha låga priser (175 kr/timma) än att lägga för mycket pengar på att annonsera dyrt.

 

Top