Du är här
Hem > Bra att känna till > Nu öppnar vi upp på Förlösavägen 38c!

Nu öppnar vi upp på Förlösavägen 38c!

Nu öppnar vi upp på Förlösavägen 38c!

Nu öppnar vi upp på Förlösavägen 38c!

Äntligen dags att öppna upp igen

Under två veckor har verksamheten varit stängd. Inga fotoutbildningar, inga körkortsbilder och ingen porträttfotografering i fotostudion. Under denna tid har det istället packats, städats, packas upp, monterats ihop och fixas. Ett antal av Kalmars butiker har besökts för att handla nytt. Nu är det färdigt med detta.

Kringliggande lokaler som kök, korridorer och trapphus är ännu inte klara. Influensan fick sitt fäste i hantverkaren som bygger om i lokalerna. De närmaste veckorna kommer det därför att vara lite rörigt när ni stiger inför ytterdörren.

Fototjänsters lokaler är dock klara. Undantaget är en toalett som skall fixas i veckan. Det innebär att vi nu öppnar upp enligt plan. Fotoutbildningar, fotostudion, hyrstudion och möten inför bröllop. Fr om imorgon 1 mars finns tider att boka.

Nycklarna till lokalen på Torsåsgatan 5 är lämnad. Slutbesiktningen klar. Nu är det Förlösavägen 38c som gäller.

Hur hittar man hit?

Använd vägbeskrivningen som finns på Google Maps:
Hitta till Fototjänster i Kalmar

Bil

Förlösavägen 38c finns ca 300 meter från Lindsdalsvägen. Kommer du Lindsdalsvägen söder eller norrifrån, sväng mot Förlösa (stå även Folkets hus) på skylten. Det är en stor skylt där du svänger så det är svårt att missa. Det är en grå fabriksbyggnad (gamla Fajansfabriken) som finns vid järnvägsövergången. Parkera cykeln eller bilen på framsidan. Det finns en stor skylt på dörren. Ring på ringklockan så kommer jag och öppna. Dörren är alltid låst.

Kommer du via E22 söderifrån så sväng av vid Trafikplats Kalmar Norra. Följ Lindsdalsvägen mot Förlösavägen.

Bor du Norr om Kalmar svänger du av E22 vid Trafikplats Lindsdal. Följ skyltarna mot Fagerhult/Lindsdal. I rondellen tar du 2:a avfarten in mot Lindsdalsvägen.

Om jag vill åka buss?

Ta buss 401 mot Lindsdal. Buss går vart 10 minut. Stig av vid hållplats Garvarevägen. Gå rakt fram i 2 minuter så kommer du till Förlösavägen. Sväng in på denna (vänster). Gå rakt fram i 10 minuter så är du framme. Du passerar Lindsdals centrum på höger sida samt gå rak över Lindsdalsvägen.

Hämtservice?

Har du svårt att ta dit hit med bil eller med buss kan vi hämta dig inom Kalmar centralort. Pris 75 kr tur och retur. Beroende på antal bokningar kan hämtservice inte alltid erbjudas. Hör v dig via kontaktformuläret eller via telefon om du vill använda denna tjänst.

Top