Du är här
Hem > Bröllop > Nu öppnar det upp för bröllop igen!

Nu öppnar det upp för bröllop igen!

Bröllop i Kalmar eller Öland 2021?

Äntligen efter ca 1.5 år öppnas det upp för bröllop igen. Kanske inte som vi är vana vid men 50 st inomhus och 100 st utomhus är klart trevligare än tidigare restriktioner. Det finns ett uppdämt behov hos många par att ha bröllop och det förväntas en boom hösten 2021 samt 2022. Vi vill med detta inlägg göra er uppmärksamma på att kyrkor, festlokaler, catering och fotografer kan bli en bristvara framöver. Var därför ute i god tid att ta kontakt med en bröllopsfotograf för att kontrollera så att ert datum är ledigt.

Trenden de senaste åren som vi har fotograferat bröllop är att det blir fler och fler under september och oktober. I år kommer den trenden att öka ändå mer. När man bokar bröllopsfotograf för 2021 eller 2022 och är intresserad av att använda Fototjänster i Kalmar är det bra att veta följande:

  • Ta kontakt med oss vår att kolla om datumet fungerar. Även om det inte stå i bokningskalendern finns ibland luckor
  • Boka in ett infomöte. Givetvis kostnadsfritt. Där gå vi igenom vad ni önskar samt vad vi kan erbjuda
  • Efter infomötet har ni första tjing på datumet. Meddela om ni vill gå vidare eller har en annan lösning
  • I god tid innan ert datum träffas vi igen för ett planeringsmöte. Då gå vi igenom vår checklista så att vi har kontroll på vad som händer

Om det blir nya restriktioner eller inställt av andra orsaker drabbas du inte ekonomiskt. Vi kommer inte ta ut någon avgift. Kostnaden för vårt uppdrag är också något vi öppet redovisar vid varje förfrågning, och finns tillgängligt på hemsidan.

Intresserad? Ta kontakt med oss för ett första möte.

Top