Du är här
Hem > Fotostudio > Nu går flyttlasset från Färjestaden till Kalmar

Nu går flyttlasset från Färjestaden till Kalmar

Fotokurser hos www.magnusj.net

På Storgatan i Färjestaden, Öland, har jag haft en lokal. Där har jag tillsammans med en annan fotograf drivit fotostudio och utbildningslokal under namnet Studiokalmarsund. Nu har jag börjat att tömma den lokalen för att istället flytta in i en lokal på Torsåsgatan 5 i Kalmar. Inflyttning i den nya lokalen kommer att ske 1 april 2012 och därefter kommer det ta 2-3 veckor innan jag kan öppna upp.

Detta innebär att det nu kommer att bli ett glapp på ca 4 veckor för privata fotokurser. Så fort studioutrustning och möbler är flyttade så kommer jag att informerar här på www.magnusj.net. Har en hel del nyheter i kursväg på gång som jag återkommer med efter flytten.

 

Top