Du är här
Hem > Bröllop > Möte inför bröllop – via Skype

Möte inför bröllop – via Skype

secondfromthesun0 / Pixabay

Förmöte inför bröllop – via datorn

Som bröllopsfotograf i Kalmar träffar jag då och då på brudpar som kommer utifrån. Stockholm, Malmö och som idag Göteborg. Detta brudpar 2018 hade varit på ett annat bröllop i Kalmar för något år sedan där jag tog bröllopsbilderna. Brudparet blev nöjda med bilderna och tipsade dagens Göteborgspar om mig som fotograf. Sådant gillas!

Inför ett bröllop vill jag alltid ha ett förmöte där man gå igenom alla möjliga punkter på min nu berömda checklista. Men ibland är det lämpligt att ta ett möte innan man bestämmer sig för fotograf. Det var ett sådant möte idag. De hade frågor och jag berättade hur jag jobbade och hur jag lägger upp min fotografering. Kruxet var bara att paret var från Göteborg. Det löstes dock med ett Skypemöte. De satt i köket och jag på kontoret. Sedan kunde vi med video och ljud i datorn gå igenom ett lämpligt upplägg.

Ett förmöte inför valet av fotograf, eller ett förmöte när man bokat fotograf, är hos oss alltid kostnadsfritt. Val av fotograf är inte enbart en prisfråga och att man skall gilla bildstilen som fotografen har. Det är även att man skall känna förtroende för fotografens personlighet och att denna löser uppdraget. En sak mindre att tänka på och planera inför bröllopet. En duktig fotograf skall nu kunna ta över och efter vigseln leverera vackra bilder.

Skype, Hangout eller annan teknisk lösning kvittar. Bor du på valfritt ställe i Sverige skall du kunna ha det nästa bästa efter ett personligt möte, möte via datorn.

Top