Du är här
Hem > Fotostudio > Modellfotografering Kalmar

Modellfotografering Kalmar

Modellfotografering Kalmar

Modellfotografering i fotostudion

För ett tag sedan hade jag en modell med agenturkontrakt i fotostudion. För några dagar sedan var det dags igen. En modell listat av Miss Universums agentur var på besök i min fotostudio i Kalmar. Hon hade rest några mil för att det inte fanns någon “bra fotograf” där hon bodde. Med sig hade hon sin mamma. Det tycker jag var mycket bra tänkt. Det finns en del skumma personer i foto branschen, som i alla andra branscher. Då tänker jag närmast på privatpersoner som agerar “fotograf”.

Efter fotograferingen när vi snabbt tittade på bilderna sa hon att det var de bästa bilderna som tagits på henne. Kul att både hon, jag och mamman var nöjd.

Innan fotograferingen började hade vi ett kortare samtal om vilka bilder hon ville ha. Här var önskemålet helvit bakgrund och bilden i färg. Hon hade en helvit klänning på sig men det är inga problem om man kan ljussättning. Det skulle vara en blandning mellan hel, halv och närbilder. En modell är oftast van att posera och det var här inga problem. Det var bara att bevaka rätt ögonblick och finjustera vissa detaljer.

Ett antal extrabilder valdes ut och slutsumman blev under 1000 kronor. Det är oftast halva priset av vad en modell för en dag fotografering brukar kosta hos andra. Fotograferingen pågick under ca 1 timma.

Tack “A” att jag fick tillåtelse att visa en av bilderna!

Intresserad av att själv testa på att vara modell? Du behöver inte vara professionell utan endast vilja ha bra bilder. Hör av dig! Studiofotografering inkl fem bilder för 475 kr. Läs mer på magnusj.net

Information studiofotografering

Top