Du är här
Hem > Fotostudio > Modellfotografering Kalmar

Modellfotografering Kalmar

Modellfotografering Kalmar
Modellfotografering Kalmar

Modellfotografering Kalmar – bygg upp din portfolio

Nya och äldre modeller behöver ha bilder till sin portfolio. Bilder som man skickar runt till olika modellagenturer för att få kontrakt/uppdrag. Då räcker det oftast inte med mobilbilder eller enklare bilder tagna av en kompis. Varför inte ta bilderna i vår fotostudio? Antingen att hyra fotostudion per timma och ta med en fotograferingskunnig person. Pris 450 kr per timma och då ingår hjälp med att ställa in blixtar och annat i fotostudion. Alternativt är att låta oss ta bilder och att du sedan väljer från våra två olika paket, 10 bilder som du väljer eller samtliga bilder från fotograferingen. 475 kr respektive 795 kr.

När vi tar bilderna så hjälper vi dig med tips om hur du skall posera och att få fram olika sinnesstämningar. Allt från mild och mjuk till en tjej/kille med attityd.

Du hyr fotostudion per timma. Om du bokar en fotografering av oss avsätter vi 1 timma. På så sätt har du möjlighet att hinna byta kläder, fixa till håret/smink (ta gärna med en Makeupartist/Mua).

Efter fotograferingen (om vi tar bilderna) kommer du att få ett e-post en länk med redigerade bilder. Då väljer du om du vill välja ut 10 bilder från fotograferingen eller om du vill ha samtliga bilder. Det gör du i lugn och ro henmma. Väljer du 10 st så redigeras dessa ytterligare (finjusteras). Leverans av bilder sker efter inbetalning. Du kommer att få ett e-post med en nerladdningslänk.

Ta gärna med dig en kompis eller förälder (krav om du är minderårig).

Bokning av modellfotografering i fotostudio gör du via Onlinebokningen

Boka tid för modellfotografering

Top