Du är här
Hem > Fotostudio > Modellfotografering i Kalmar

Modellfotografering i Kalmar

Modellfotografering Kalmar

En modell behöver ha en portfolio. Det är ett urval bilder på modellen som används vid kontakt med olika modellagenturer. Bilder som behöver ha lite bättre kvalité än de

som mobilkameran ger. Modellintresserade finns inte enbart i storstäderna utan även här i Kalmar. Och det gäller både tjejer och killar. I helgen var en manlig modell i fotostudion för att ta bilder till sin portfolio.

I början av sin karriär kan man vara lite osäker på vilka poser och uttryck som fungerar. Det få man givetvis hjälp med under fotograferingen.

Efter fotograferingen fick kunden ett antal bilder att titta på hemma i lugn och ro. 10 bilder som skulle väljas ut ur det paket som kunden valde. Kul när det senare kom ett e-post om “det är så svårt att välja, jag vill ha alla”. Det ordnades då det även finns ett paket med samtliga bilder från fotograferingen för ca 300 kr extra.

Nu skall det bli intressant att se hur det gå för killen. Tidigare modeller som varit på besök har hört av sig om att de fått kontrakt och att agenturerna varit nöjda med bilderna.

Det som inte finns och som det är bra om du som modell tar med dig själv är en MUA (makeupartist) som sköter sminkningen. Om du tycker att du vill ha en sådan med dig. Ta gärna med dig klädombyte.

 

Top