Du är här
Hem > Fotostudio > Modellfotografering i fotostudion

Modellfotografering i fotostudion

Modellfotografering
Modellfotografering

Modellfotografering för bilder till sin portfolio

Till en fotostudio kan man komma av många olika anledningar. Körkorts eller pass/visumbilder, bilder för sociala medier, till kontaktannonser eller till sin valaffisch.  Vanligast

Modellfotografering Kalmar
Modellfotografering Kalmar

är dock enskilda porträttbilder. En del vill ha porträttbilder för eget bruk eller som gåva till någon man bryr sig om. En del har fått kontrakt med en modellagentur att ingå i deras verksamhet. En modell som kan jobba exempelvis med reklam.

Så var fallet i förra veckan då fotostudion fick besök av en ung tjej som redan vid unga ålder fått modellkontrakt med flera agenturer. Dessa ville ha lite bilder till modellens portfolio. Att ta bilder med en mobilkamera eller egen enklare kamera ger inte alltid de bästa bilderna, och i slutänden mest modelljobb. Det krävs lite bättre utrustning och mer kunskap hos fotografen än vad den enskilda har hemma.

En timma senare var fotograferingen klar. Efter redigering fick modellen (och familjen) en länk att välja bilder mellan. Bilderna är nu levererade och på väg till en modellfirma i Stockholm och en i USA. Vem vet hur det går för denna yngre modell framöver. Kul att det var hos Fototjänster i Kalmar som ”allt tog fart”.

Top