Du är här
Hem > Fotokurs > Lär dig fotografera bättre

Lär dig fotografera bättre

Lär dig fotografera bättre – fototjänster i Kalmar

Fototjänster i Kalmar, din fotograf i Kalmar, har flera tjänster för att du som fotointresserad skall kunna lära dig fotografera bättre. I detta inlägg tänkte jag berätta om några av dem.

Fotokurser, både i grupp och enskilt. Störst utbud av olika fotokurser i Kalmar med omnejd. Lär dig din systemkamera, Ta bättre bilder, Redigering i Photoshop, Photoshop Elements eller Lightroom. Blixtfoto, Studiofoto, kortkurser i ISO, Slutartider, Bländare, Histogram med mera. Lär dig fotografera bättre - fototjänster i Kalmar

Hyrstudio. För dig som vill lära dig fotografera själv i en fotstudio. Vi visar dig hur utrustningen fungerar sedan fotograferar du själv din modell. Givetvis finns vi i närheten om du behöver teknisk hjälp.

Företagsanpassade kurser. Fototjänster i Kalmar har redan haft flera olika företagsanpassade kurser. Det har varit allt från att ha hjälpt till med att sätta upp en fotostudio på företag, lära sig fotografera företagets produkter, inköp av utrustning till företaget till utbildningar vid kickoff eller vid kompetensutveckling.

Du fotograferar, vi redigera. En del är inte intresserade eller har tid/kunskap att redigerar bilder själv. Däremot tar man gärna egna fotografi. Då kan vi hjälpa dig med bildredigeringen.

Detta är några av de tjänster som Fototjänster i Kalmar erbjuder dig som privatperson eller företag.

Intresserad av att veta mera. Se sidan kontakt hur du kommer i kontakt med oss för att diskutera vad du behöver.

Top