Du är här
Hem > Fotokurs > Lär dig fotografera bättre i vinter

Lär dig fotografera bättre i vinter

fotografera bättre i vinterFotografera bättre i vinter

Vintern är snart här (beroende på när man läser detta inlägg). Vintern innebär många regniga eller snöiga dagar. Kanske inte ett väder som man tänker sig är bra för fotografering. Men tänk om. Även en mulen eller regnig dag kan det vara läge att gå ut och använda sin kamera. Bilderna i detta inlägg är tagna en mulen och regnig dag. Jag ville testa lite nya kombinationer av kamerahus och objektiv samt redigeringstekniker. Att inte bara köra vidare i allt invant utan testa lite nytt. Blev rätt nöjd med min rundtur i Kalmar Stadspark och runt Kalmar Slott.

Att lära sig tänka nytt är också något som många elever på mina fotokurser ha fått lära sig under hösten och början av vintern. Ett stort tack till alla er som gett mig förtroende att ha kurser för er. Mina gruppkurser har jag varit lite dålig på att marknadsföra men många har blivit av. En del elever har blivit själva men tack vare startgarantin har kursen blivit av. Riktigt trevligt är att en del företag också har hört av sig och vill ha kurser specialanpassade för sin verksamhet.

Fotokurserna hos Fototjänster i Kalmar tar aldrig uppehåll. Det finns ingen vår eller hösttermin.

Kurserna pågår året om, veckans alla dagar. Läs mer på www.fotomagnus.com där jag har samlat allt runt mina fotokurser. Det är allt från systemkameran, bildredigering i Photoshop Elements eller Lightroom, studiofotografering, blixtfoto med mera. En del kurser kan även hållas via fjärrstyrning så kan du inte komma till mig i Kalmar kan vi alltid hålla en fotokurs via fjärrstyrning.

fotografera bättre i vinter fotografera bättre i vinter fotografera bättre i vinter fotografera bättre i vinter fotografera bättre i vinter fotografera bättre i vinter fotografera bättre i vinter fotografera bättre i vinter

Top