Du är här
Hem > Fotostudio > Körkortsbild + körkörtsbild = porträttfotografering

Körkortsbild + körkörtsbild = porträttfotografering

körkortsfoto

En av de sista kunderna i fotostudion innan flytten var en dam som ville ta ett nytt körkortsfoto. Blev lite förvånad när samma dam veckan efter bokade en ny tid, för körkortsfotografering. Var hon inte nöjd? Gick inte bilden igenom (i så fall den första)? Dubbelbokning?

När fotostudion nu öppnade upp i nya lokalerna på Förlösavägen 38c så var det dags för fotograferingen. In i fotostudion kom nu en man. Förstod inte riktigt varför. Det visade sig att det var kvinnans respektive som också behövde ett nytt körkortsfoto.

Min fru var så nöjd med bilden och servicen så det var inget att tveka på när även jag behövde nytt foto. Platsen spelar egentligen ingen roll. Vi har till och med närmare hit än den centrala lokalen. Kvalitén och bemötandet är viktigast. Och det tycker vi att du levererar.

Riktigt kul att höra. Det har annars varit en vanlig fråga efter flytten. ”Kommer de gamla kunderna att vilja lämna centrala Kalmar”. Jag tror det och här kom första beviset.

Innan han gick sa mannen att vi kanske återkommer båda två samtidigt. Vi är nämligen intresserade att träffas ingen och ta lite porträttbilder. Det är exakt så som jag vill jobba. Låta arbetet tala för sig själv och att det sprider sig från mun till mun. Mycket roligare än att behöva lägga pengar på dyr annonsering.

Boka tid för körkort eller porträttfotografering

Top