Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Kalmars största bildbank

Kalmars största bildbank

Bildbank
Kalmars största bildbank

Flest bilder i Kalmars största bildbank?

Kalmars största bildbank (iallafall publik) blev idag ytterligare lite större. Ett besök vid Kalmar Slott med omgivning gav ytterligare ca 150 bilder. Se dem här. Bildbanken på Fototjänster i Kalmar är vår hemsida där du kan titta på, dela eller beställa digitala eller pappersbilder dygnet runt. Ingen inloggning krävs, ingen reklam och anpassat för datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

I veckan hörde Kalmars största idrottsförening av sig. De har under 2016 köpt digitala bilder ur bildbanken vid ett flertal tillfälle. Bilder som man har använt bland annat sina tidningsannonser. De var väldigt nöjda och föreningen hade tillsammans med sin reklambyrå bestämt att man vill fortsätta köpa bilder 2017. Nu skall vi dessutom höras av innan matchstart. Detta för att en viss typ av bilder eftersöks och då kommer det bli utökad prioritering av att få till dessa bilder.

Efter ett evenemang är det många som väldigt snabbt vill se bilder. Så var det exempelvis efter Sylvesterloppet (se dem här) på nyårsafton. Redan någon timme efter loppet fanns drygt 1400 bilder ute att titta på. Som fotograf behöver man alltid utveckla sig och sina rutiner. På senare tid har vi därför börjat att köra med ny rutiner. Kameran kopplas direkt till en bärbar dator trådlöst eller via kabel. Bilder förs över till datorn direkt och en automatisk grundredigering görs på bilderna. På så sätt kan bilderna snabbare komma ut på nätet.

En hel del event är under planering 2017. Följ oss på Fototjänster i Kalmar för att inte missa allt nytt.

[subscribe-by-email-form autopt=”true”]

Top