Du är här
Hem > Okategoriserade > Kalmarmilen 2013 i bilder

Kalmarmilen 2013 i bilder

Kalmarmilen 2013 fotograferades idag

Kalmarmilen 2013
Kalmarmilen 2013

Sedan tre år tillbaka arrangeras löptävlingen eller motionsloppet (beroende på vilken som springer) Kalmarmilen här i Kalmar. Samtliga tre åren har Fototjänster i Kalmar varit på plats för att fotografera. Loppet har tidsmässigt legat bra eftersom Ironman Kalmar äger rum bara två veckor efteråt. Som fotograf på Ironman Kalmar vill man gärna “träna” lite inför det stora loppet. Då är lokala tävlingar som Kalmarmilen perfekt. Träningen går ut på att kunna testa kameror och objektiv i kombination som man normalt sett inte kör med. Även i bildredigeringen är det bra att kunna testa nya saker, Att testa nytt och lära sig av bra och dåliga erfarenheter gör att man kommer framåt. Även för bröllop och studiofotografering har man nytta av det som man få ut av att fotografera idrott, och givetvis tvärtom också.

Några timmar efter prisutdelningen finns över 500 bilder att titta på. Bilder från sport och andra event här i Kalmar lägger jag ut på min hemsida www.kalmarfoto.com. Det blir lågupplösta och lätt redigerade bilder. För de som sedan köper bilder så redigeras de betydligt mer, och bättre. Viktigast vid fotograferingen är att så många som möjligt kommer med på bild (många som tävlar vill se sig själv) och att bilderna läggs ut direkt efter loppet. Så det blir som vanligt en sen kväll/natt dedikerad åt bildredigering.

Vill du se bilder från Kalmarmilen 2013 så finns alla bilder i länken nedan. Skulle du vilja köpa någon bild så finns mer info och priser på www.kalmarfoto.com. Och vi talar nästan självkostnadspris!

Glöm inte att det finns en bildspelsfunktion så du slipper bläddra bland de drygt 530 bilderna. Dela gärna detta inlägg så att fler kan få se sig själva, eller andra de känner. Det är via delning vi kan hålla låga priser.

Bilder Kalmarmilen 2013 (öppnas i ett nytt fönster och fungerar bra på mobiler, plattor och smart-tv)

Top