Du är här
Hem > Nybro Vikings > Julrea på studiofotografering för Nybro Vikings fans

Julrea på studiofotografering för Nybro Vikings fans

Vid juletider brukar många köra igång sina reor. Så gör vi även på Fototjänster i Kalmar, din fotograf i Kalmar. Först ut är ett erbjudande för alla som älskar hockeylaget Nybro Vikings.

Julrea på studiofotografering. Specialpriser för alla och billigast för medlemmar i Viking Support. 5 av bilderna skall vara när du bär dina Vikingskläder (mössa, jacka, keps, flagga osv).

Julerbjudandet finns med två priser. Det lägsta priset är för dig som kan visa upp ett medlemskort i Viking Support. Även du som inte är medlem men är supporter har en bra rabatt.
Plåtning i fotostudion, du väljer foton, 10 stycken, vi redigera och leverera på CD-skiva hem till dig. 5 st av bilderna skall vara när du bär Nybro Vikings prylar (mössa, halsduk, keps, jacka, tröja eller har med dig en Vikingflagga). De andra 5 valfritt (traditionella studiobilder). Det är helt ok att vara själv, med en kompis eller en grupp på 5 stycken på bild samtidigt. Tider, vardagskvällar 17-19:30 samt lördag-söndag. Endast förbokningar.
Detta kan bli det perfekta julkortet från dig eller en julklapp till nära och kära!
Pris 295 kronor (medlem i Vikingsupport), 395 kronor (övriga). Normalpris 975 kronor. Samtliga priser inklusive moms. Gäller till och med 31 december 2012.
Intresserad? Ta kontakt via Kontakt i menyn.
Top