Du är här
Hem > Bra att känna till > Jul och nyårshälsning

Jul och nyårshälsning

Julhälsning

Jul och nyårshälsning

2017 är drygt en vecka bort. De flesta av er har kanske gått in i den sista stressande fasen innan jul. Här på Fototjänster har vi lite kvar att göra under 2016. Möte inför bröllop, fotoutbildningar, familjefotografering samt uthyrning av studion. En del familjer samlas vid jul och bortflugna barn kommer hem till föräldrarna i Kalmar, Öland, Nybro med mera. Då kanske man vill ta en bild på familjen tillsammans. En del är lediga vid jul och då passar det bra för den fotointresserade att hyra fotostudion en timma och testa på att ta bra bilder på sin käraste, barnen eller kompisen.

2017 börjar med två bröllop första veckan. Sedan blir det ströbröllop fram till maj då säsongen sätter igång på allvar. Under vintermånaderna är det annars fotoutbildning som brukar vara dominerande.

Det gäller att hela tiden förbättrar sig. Vi har lite nyheter på gång. De kommer att presenteras här på hemsidan samt på sociala medier löpande under året. Har du inte redan lagt till oss på Facebook eller Google + kan det vara en god idé. Eller så prenumerera du på nyheter via epost.

[subscribe-by-email-form]

Gjorde en julhälsning i videoformat som tar upp några av nyheterna inför 2017. Se gärna denna 1 minut långa video.

Även om 2016 inte har många dagar kvar finns det fortfarande tider för dig som är intresserad.

Top