Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Ispremiär Nybro Vikings och Nybro Flames

Ispremiär Nybro Vikings och Nybro Flames

Ispremiär 2016 Nybro Flames, Viktoriahallen, Nybro, Foto: Fototjänster i Kalmar
Ispremiär 2016 Nybro Flames, Viktoriahallen, Nybro, Foto: Fototjänster i Kalmar

Bilder från Nybro Vikings och Nybro Flames ispremiärer

Ispremiär för Nybro Vikings och Nybro Flames på samma måndag. Sommaren är knappt slut innan det är dags för ishockey och ispremiärer. Egentligen är det inte ispremiär för spelarna då dessa oftast har varit och testat isen några dagar. Det är mer ett jippo för att visa upp laget och nya spelare för publik och sponsorer. Ett jippo med andra ord.

Fototjänster i Kalmar har varit med på ett antal ispremiärer genom åren. Vi talar då om Nybro Vikings vilka har följts via kameran ett antal år. Nytt är att även Nybros andra hockeylag, Nybro Flames, har börjats att fotografera. Nybro Vikings ligger i division ett medan Nybro Flames huserar i division tre och är med andra ord lillebror i stan.

Intresset från besökarna visar en tydlig trend. Det är fler som vill se bilder med Nybro Flames. Kanske för att det är folkets lag. Man känner fler lokala förmågor som spelar i laget. Kanske är man mätt på bilder på Nybro Vikings efter ett antal år. Detta kommer att visa sig i fotograferandet framöver. Det kommer att bli mer Nybro Flames och mindre Nybro Vikings framöver. Besökarnas intresse styr. Personligen är jag fans till båda lagen.

Vill du se bilderna från ispremiären så finns de i bildbanken. Länkar nedan.

Bilder från Nybro Vikings ispremiär här

Bilder från Nybro Flames ispremiär hittar du här

 

Top