Du är här
Hem > Sport > Ironman Kalmar 2012

Ironman Kalmar 2012

Ironman i Kalmar! Det är stort för oss Kalmarbor. Under många år har jag fotograferat  Kalmar triahlon, både barnloppet, minitri och järnmannen. Bilder från tidigare år kan ni hitta på min hemsida www.kalmarfoto.com.

Bilderna har varit mycket uppskattade och många har köpt bilder från loppet, enskilda eller min samlings CD. Eller så har man nöjt sig med att titta på bilderna i låg upplösning och laddat hem dem gratis.

I år, 2012, blev jag tillfrågad av den officiella bildbyrån för Ironman, Finisherpix, om jag ville arbeta för dem. Av den anledningen har jag inga egna bilder att visa upp eller till försäljning. Titta istället på www.finisherpix.com, sök eventet i Kalmar och ditt startnummer. Där finns mina och de övriga fotografernas bilder från loppet.

Jag måste få avsluta med ett stort tack till alla deltagare. Vi möttes i säkerhetskontrollen under fredagen, vid starten, cyklingen vid Ängö rondellen, i stadsparken och vid målgången. Många gjorde det lilla extra för att bli bra på bild och ni blev det också.

Vi ses på Ironman i Kalmar 2013! Jag har redan blivit tillfrågad om att jobba som fotograf under nästa års tävling.

 

Top