Du är här
Hem > Kunduppdrag > Idrottsförening och bra bilder till hemsida och reklam

Idrottsförening och bra bilder till hemsida och reklam

Är du medlem i en idrottsförening och letar efter professionella bilder för din webbplats och reklammaterial? Reklam som matchannonser i tidningar, programblad, Facebook-annonser och annan information. Ge din förenings webbplats ett lyft med skarpa, redigerade professionella bilder av hög kvalitet. En fin gåva till årets spelare eller ledare kan vara en stor förstoring eller en canvas. Eller kanske en fotobok med bilder från den senaste säsongen. I Kalmar finns en lösning som är mer överkomlig än du kan tänka dig. Fortsätt läsa för mer information.

Frilansfotografering på uppdrag
Fototjänster i Kalmar är ett företag som specialiserar sig på frilansfotografering. Detta innebär att vi utför uppdrag baserade på din beställning. Det kan handla om att bevaka en specifik match, årsmötet, samla bilder på en viss spelare eller ledare, eller fotografera ett evenemang ni anordnar. Bilderna redigeras sedan och levereras i hög upplösning. Vi använder enbart professionell kamerautrustning, objektiv och blixtar. Vi har en egen studio, men även portabel studioutrustning.

Prissättningen är enkel: 450 kr per timme plus moms. Till exempel, en timmes fotografering och en timmes redigering kostar 900 kr plus moms. Det är samma pris som vissa lokala bildbyråer tar för EN enda bild. Bilderna levereras inom en vecka, oftast inom 48 timmar.

Bilder i bildbanken
Fototjänster i Kalmar har en av de största bildbankerna i Kalmar. Där finns över 100 000 bilder från olika fotograferingar i Kalmar, Nybro och Öland. Du kan bläddra igenom bilderna gratis. Inga inloggningar, ingen reklam, och sidorna är snabba och anpassade för mobila enheter. Du kommer inte att hitta billigare bilder, de är till och med mer prisvärda än om du skulle ta dem själv eller be någon du känner. Priser från 20 kr för en digital bild. Pappersbilder och förstoringar/canvas till småländska priser. Digitala bilder levereras efter Swishbetalning.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda din förening?
Kontakta oss om du vill att vi ska beräkna kostnaden för att bevaka er förening.

Top