Du är här
Hem > Fotouppdrag > Husfotografering Klövern

Husfotografering Klövern

Husfotografering Klövern
Husfotografering Klövern

Husfotografering åt fastighetsbolaget Klövern

Sedan sommaren 2017 hyr Fototjänster i Kalmar lokaler av fastighetsbolaget Klövern. Är mycket nöjd med fastighetsägaren och därför var det extra kul när ett uppdrag att fotografera alla fastigheter kom. Ett antal kontorshotell i Kalmar och en del andra fastigheter kommer att dokumenteras både inne och ute. En av lokalerna är kontorshotellet på Södra Malmgatan 7 där vi har verksamheten.

Fredag kväll. De flesta har tagit helg. Då är det perfekt att fotografera lokaler. Fram med stativ, en Nikon fullformat, en blixtsändare på kameran och en extern blixt med blixtmottagare i handen. Klart att fotografera. Fixar och flytta lite prylar, rättar till några stolar, plockar papper på golvet och en del annat som brukar höra till vid en “mäklarfotografering”. Inte för mycket men lite smäpill. En timma senare var man klar, och som sista person lämnar byggnaden. Nu var det dags att börja redigerar bilderna. Kör min husfotoredigering med ljusa bilder, givetvis upprättade väggar. Totalt 70 tal bilder klara och läggs på den egna servern för vidare transport till kunden.

Nu återstår ett antal objekt att fotografera. Fastighetsägaren har lämnat en lista på vad som är viktigt att få med. Bilder som sedan kommer användas på bla Objektvision.se, marknadsplatsen för lediga lokaler. Vet av egen erfarenhet att som lokalsökare vill man se bilder på lokalerna och inte en “bild saknas”. Bilder säljer och sparar onödiga visningar. Välkommen med din förfrågan. Oavsett om det är ett fritidshus, bostadsrätt, villa eller som idag en kommersiell fastighet.

 

Top