Du är här
Hem > Fotouppdrag > Husfotografering i Kalmar och Öland

Husfotografering i Kalmar och Öland

 

Husfotografering i Kalmar och Öland – en växande del av verksamheten

Att sälja eller hyra ut sitt objekt kräver bra bilder. Oavsett om det är en villa, bostadsrätt, fritidshus eller industrilokal. Det har många fastighetsägare förstått och istället för att ta egna bilder med mobiltelefon eller systemkameran vänder sig man till en professionell fotograf. Under de senaste två veckorna har Fototjänster i Kalmar haft en hel del husfotograferingar inbokade i kalendern.

Bilder säljer och det är mycket att tänka på inom husfotograferingens område. Det är andra objektiv, kamerainställningar och vinklar som gäller. Rum skall städas/rensas/stylas. I bildredigeringen efteråt skall bilderna ge ett positivt och säljande intryck.

Husfotografering på Öland

En fastighetsmäklare ville ha hjälp att ta bilder till en villa som skulle säljas. Exteriört togs bilder med nya maststativet för att få bilder från ovan. Under en timma fotograferades huset i alla möjliga vinklar. Likaså omgivningen för att sätta huset i ett sammanhang. Fotograferingen fortsatte sedan inomhus med fotografering av varje rum, inklusive badrum kök och groventré. Detta hus hade även garage och en extra stuga som skulle vara med på bild. 1 timmas fotografering + 1 timmas redigering blev investeringen för fastighetsmäklaren som inom 24 timmar hade digitala bilder för nerladdning.

Fem uthyresvillor/stugor på Öland

En stuguthyrareÖland, hyrastugaoland.se ville ha sina fem uthyresobjekt fotograferade. Det var allt från mindre stugor till stora villor. Bilder inne och ute. Givetvis från fågelperspektiv med nya maststativet. Här var vi även runt och fotograferade sevärdheter i omgivningen. Och som ni vet har Öland mycket att erbjuda. En heldag och kunden har nu runt ca 250 nya bilder att ladda ner från Fototjänsters egen server.

I detta inlägg finns ett antal bilder som är tagna från denna heldagsfotografering av uthyresobjekten på Öland.

Industrilokaler/kontor/lager Kalmar

Fastighetsförvaltare i Kalmar som vill bygga upp en bildbank med bilder för sina uthyresobjekt. Bra bilder på marknadsplatserna för dessa typer av objekt kan spara samtal från intressenter som endast vill fråga hur lokalerna ser ut.

Husfotografering i Kalmar och Öland

Husfotografering i Kalmar och Öland

Husfotografering i Kalmar och Öland

 

Top