Du är här
Hem > Fotokurs > Höstens första Workshop – Bättre porträtt

Höstens första Workshop – Bättre porträtt

Bättre porträtt

Workshop – Bättre porträtt först ut hösten 2016

Fotokursen ”Bättre porträtt” är en kurs i Workshopform. Det innebär att det är mer en föreläsning men det finns ändå möjlighet att ta med sin kamera och testa på det som tas upp. En Workshop är under ett tillfälle och är i gruppform. Max 10 platser. Lågt pris, endast 150 kr inkl moms. Vi håller på under drygt tre timmar och platsen är hos Fototjänster i Kalmar (fotomagnus.com).

Fototjänster i Kalmar har under hemsidan fotomagnus.com kört Foto Workshops under ca 1.5 år. Tidigare kördes ett varje månad men förändrades under 2016 till 4 tillfällen, två på våren och två på hösten.

Det som är extra trevligt är att olika fotointresserade personer runt Kalmar/Öland hittat varandra under tidigare Workshops och nu är ute och fotografera tillsammans. En positiv bieffekt av utbildningen!

Bättre porträttFörst ut under hösten 2016 är Workshopen i hur man ta bättre porträtt. Datumet är söndagen den 4 september mellan 11:00 – 14:00/14:30 (någonstans). Det är tips om allt från kamerautrustning till poseringstips, vilka signaler man skickar iväg med olika typer av bilder, hur man siktar, komponerar, bakgrunder till redigering efteråt. Tre fullmatade timmar i Lindsdal/Förlösa. Givetvis med en fikapaus mitt i. Ta gärna med din egen kamera/objektiv/blixt men det är givetvis valfritt.

Du kan redan nu boka din plats till Workshopen. Det finns 10 st platser totalt. Betalning sker under Workshopen den 4 september. Kontant/Swish/Kort.

Boka din plats till Bättre porträtt här!

Top