Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Hockeyfotografering x 2

Hockeyfotografering x 2

Fotografering Nybro Flames och Nybro Vikings

Fotografering av ishockey har jag hållit på med i många år. I tretton år har jag med kameran bevakat ishockeylaget Nybro Vikings. Först i allsvenskan och på senare år i division 1. Bilder som efter matchen redigeras och läggs ut i min bildbank, bildbank.fototjansterkalmar.se för beskådning och/eller köp av digitala eller pappersbilder.

I veckan var det även derbymatch mellan division 3 lagen Nybro Flames och Kalmar HC. En helt annan typ av hockey med mer kamp än skönspel. Nybro Flames är ett lag som jag normalt sätt inte fotografera men ett derby är alltid ett derby. Och hockeyderby brukar innebära att många vill se bilder från matchen.

Med mig under derbymatchen hade jag en fotoelev. En kille som varit på fotokurs hos mig ett antal gånger. Jag brukar försöka, om möjligheter finns, att ta med mig elever på uppdrag. Det finns inget bättre sätt att lära sig något än att kastas in i hetluften och få testa på, utan att ha någon press att leverera något. Och som han levererade. Bra bilder för att fotografera hockey för första gången. En stolt lärare.

Två matcher och drygt 1000 bilder, redigerade och klara, för beskådan i bildbanken.

Top