Du är här
Hem > Gravidfoto > Gravidfotografering utomhus

Gravidfotografering utomhus

När paret från Kalmar hörde av sig för gravidfotografering en eftermiddag i november började man undra. Skulle det verkligen fungera vädermässigt att ta bilder utomhus. Och som alltid när det är gravidfotografering få den gravidas status styra. Vädret behöver vara bra och den gravida behöver må bra, samtidigt. Denna gången var båda faktorerna i topp.

En sen ändring innebar att tänkt fotoplats runt Kalmar Slott byttes till Norrlidsbadet. Ett perfekt val för både paret och fotograf som hade gångavstånd till fotoplatsen. Vatten och höstfärger var önskemålet. Dagen för fotograferingen blev november månads varmaste dag. Vi startade upp med bilder på den nya långa bryggan, fortsatta i sanden, vassen, stenmuren och skogen. Parbilder och enskilda bilder. Totalt blev det ett par hundra bilder tagna under den dryga timmen fotograferingen pågick.

Redigerade bilderna enligt kundens önskemål. Lät sedan två datorer stå under ett antal timmar för med hjälp av AI skärpa varje bild manuellt och med ett resultat som skulle ta dagar att få fram manuellt. Ny teknik när den är som bäst. Och som innebär att priset för gravidfotografering kan hållas nere.

450 kr investerade paret i att få sin graviditet dokumenterad. Och med det även ett antal trevliga bilder på sig själva som par. När kommer du med din bokning? Vid dåligt väder eller om den gravida mår dåligt så byter vi helt enkelt bara dag.

Top