Du är här
Hem > Gravidfoto > Gravidfotografering Kalmar

Gravidfotografering Kalmar

Gravidfotografering Kalmar – när magen skall vara i centrum

Gravidfotografering, när man innan man ”leverera” vill ha bilder på sig själv och sin mage, närbild på enbart magen (med olika texter) parbilder med sin respektive, påklätt eller avklätt.

Gravidfotografering KalmarAtt fotografera en gravidfotografering är alltid spännande. Det gäller att få den blivande mamman att trivas framför kameran. Särskilt om man skall ta bilder med bar överkropp. Det kanske inte är en situation man normalt är van vid.

Gravidfotografering skiljer sig åt mot annan fotografering. Det är mycket mer med ljussättning. Bilderna är oftast inte så platta som vid en vanlig porträttfotografering utan mer mörka, gärna svartvitt och med delar av bilden (magen) i fokus. Magen försöker man annars minska ner/gömma i andra fotograferingar.

Gravidfotografering är en del av verksamheten på Fototjänster i Kalmar. Det är dock oftast privata bilder som man inte vill lägga ut på en hemsida för allmän beundran. Därför finns det inte så många bilder att visa publikt. Är du intresserad av en gravidfotografering visar jag dig gärna hur det kan se ut.

Priset för en gravidfotografering är samma som för en studiofotografering. Fem digitala bilder inklusive fotograferingen för 475 kr. Extra bilder kan köpas till för 100 kr styck. Pappersbilder, förstoringar och böcker enligt prislistan.

Välkommen med din bokning!

Top