Du är här
Hem > Fotostudio > Gravidfotografering Kalmar

Gravidfotografering Kalmar

Gravidfotografering Kalmar

Gravidfotografering i fotostudion igår. 2 månader kvar tills det nya livet kommer att se dagens ljus. Föräldrarna från Kalmar ville ha bilder på magen och graviditeten lite bättre än de egna mobilbilderna. Det var då man tog kontakt med Fototjänster i Kalmar för att boka tid för studiofotografering. Igår var det dags.

En del som kommer till fotostudion nämner att man inte kan posera eller vet vilka bilder man vill ha. Det behöver man inte kunna heller. Som fotograf skall man komma med förslag.

I detta fall hade den blivande mamman tagit med sig några bilder i mobilen som hon gillade. Det går inte att få exakt samma men en fingervisning av vad man gillar. Dags för fotografering. Den här mamman mådde efter omständigheterna bra så vi kunde köra i nästan en timma. Det blev en hel del bilder. Eller runt 220 st i en mängd olika poser och ljussättning. Bilder som redan samma kväll backades upp (alltid innan redigering påbörjas) och redigerades i färg och svartvita varianter. Bilder som sedan sent under kvällen levererades till kunden som en länk till ett lösenordsskyddat album.

Nu kan familjen sitta hemma i lugn och ro och välja bilder, skriva kommentarer och sedan skicka in för slutredigering. Efter att alla bilder är redigerade så kommer en ny länk för nerladdning. Kunden betalar hemma med Swish (och få ett kvitto elektroniskt i retur). Inga möten för bildval hos fotografen, ingen hets att komma överens om vilka bilder man vill ha, valfritt mellan paket 5, 10 eller alla bilder. Möjligheter finns sedan att beställa pappersbilder/canvas. Och vem vet, de kanske kommer tillbaka när magen har resulterat i ett nytt litet liv…

Top