Du är här
Hem > Gravidfoto > Gravidfotografering i fotostudion

Gravidfotografering i fotostudion

Gravidfotografering i fotostudion

Gravidfotografering i sista veckan

För någon månad sedan hörde S av sig angående gravidfotografering. Hon ville ha bilderna på ett visst sätt och undrade om vi kunde ha ett möte. Självklart kunde vi det. Hon bokade en tid och kom med barnets pappa till ett kvällsmöte. Hon hade med sig bildexempel på andra fotografers bilder för att visa den bildstil hon önskade. Svart bakgrund, fokus på magen och lite ljus på ansiktet. Visade samtidigt en del bilder jag tagit vid tidigare gravidfotograferingar. Bilder som jag inte vill lägga ut allmänt på hemsidan. Förstod vad hon var ute efter och vi bokade en tid för fotograferingen i fotostudion. Hon hade en önskan om att ha magen så stor som möjligt så tiden blev en vecka innan den planerade födseln.

Dagen för fotograferingen närmade sig. Var lite nervös hur det skulle bli. Vis från tidigare gravidfotograferingar vet man att formen och humöret kan vara annorlunda mot tidigare möte. Så var dock inte fallet denna gång. Pigg och rörlig var det dags att börja fotografera.

Började med helvit bakgrund och olika klädesplagg. Helkropp, halvkropp, närbilder, ensam och tillsammans med sin kille. Fortsatte på station 2 med svart bakgrund och endast en blixt. Olika ljusformare användes för att forma ljuset. En timma senare var allt klart. S fick åka hem och vila medan jag började ladda upp bilderna till fotoservern medan jag städade undan.

Började redigerar bilder samma dag. Vi ville alla tre ha bilderna klara och levererade innan bebisens ankomst. Några dagar sedan möttes vi igen för betalning och hämtning. Den blivande mamman var nu betydligt mer tagen och det märktes att det snart var dags.

Har du intresse av gravidfotografering? Vill inte lägga ut bilder publikt på hemsidan. Boka ett möte så kan du få kolla enskilt. Samtidigt gå vi igenom vad det är för typ av bilder som du vill ta, inne eller utomhus.

Top