Du är här
Hem > Allt annat > Gott nytt 2019

Gott nytt 2019

Gott nytt år

Vilket 2018 det blev. Lokalerna i centrala Kalmar som vi flyttade till sommaren 2017 var en lyckoträff. Antal besökare har ökat kraftigt jfr med tiden i Förlösa/Lindsdal. Många har framfört att tillgängligheten mitt i smeten i Kalmar City är positiv. Närheten till busshållplatser samt parkeringen (vid Sveaplan) samt att många kan ta cykeln eller gå till oss har uppskattats. Något som också framförts är att de flexibla tiderna med möjlighet att ta visumkort eller studiobilder kvällar och helger inte kan erbjudas överallt.

Det blev en rekordsommar när det gäller bröllopsfotograferingar. I stort sätt från januari till september var det jobb nästan varje helg. I sommarens rekordvärme var det en utmaning. Hösten och vintern har det varit mer fokus på företagsfotografering. Personal, produkter och event. Sommaren 2018 försvann Kalmars sista fotobutik Engmans. Något som vi verkligen beklagar. Hela hösten och vintern har det inneburit fler som vill ta körkortsbilder, visum, idkort men även framkalla bilder. Programvara för ID kort köptes in för att minimera väntetiden. En investering i ny skrivarutrustning gav möjligheter att skriva ut åt kunder.

Det finns mycket i tankarna inför 2019. Som alltid kommer det att bli en del förändringar i utbud och tjänster. Även prisjusteringar. Till skillnad mot tidigare år kommer jag inte avslöja för mycket om planerna.

Tack alla för att ni anlitat oss under 2018 och hoppas att ni och nya kunder har oss i åtanke 2019 när en fotograf i Kalmar som bokas.

Gott nytt 2019!

Top