Du är här
Hem > Fotostudio > Fungerar inte dina dejtingbilder

Fungerar inte dina dejtingbilder

Dejtingbilder

Ger dejtingbilderna rätt resultat? Funderat på nya?

Fungerar dina dejtingbilder? Är det tagna i nutid eller 15-20 år gamla? Förmedlar de dig som person? Att ta dejtingbilder är något som Fototjänster i Kalmar har som tjänst. Det skiljer sig inte mot en vanligt porträttfotografering mer än att syftet med bilderna är mer bestämt på förhand. Skall man förmedla lustigkurre, allvarlig gentleman eller sportintresserad? Vilka personer vill man nå?

Nyligen besökte en medelålders man fotostudion. Fotot från en tidigare semesterresa “med ölmage” sittande i en stol fungerade inte. Inte heller bilden från arbetets hemsida. De som kollade profilen på dejtingsajten var lite väl gamla för vad som var önskat. Läs de var i pensionsåldern. Därför var det dags att ta några nya. En halvtimme i fotostudion och några minuter utomhus och bilderna var klara. Blandade med några väldigt lekfulla och som spelar på kärlek och att inte använda gamla bilder.

Dagen efter få jag ett meddelande. Bilderna på dejtingsajten är utbytta och redan nu har antal mer intressanta besökare besökt hans profilsida. Och i samma ålder som han själv. Kul och syftet är uppnått. Färska bilder som ger en mer rättvis bild av personen. Skickade tillbaka ett meddelande till kunden, “hoppas jag blir inbjuden till bröllopet”. Vem vet. Bröllopsfotografering är ju en annan del av verksamheten…

Top