Du är här
Hem > Bildbank/Shop > Från mjuka barn till hårda hockeyspelare

Från mjuka barn till hårda hockeyspelare

Nybro Flames vs Lenhovda IF 161127 i ishockeyns division 3, Victoriahallen/Liljas Arena, Nybro, Foto: Fototjänster i Kalmar
Nybro Flames vs Lenhovda IF 161127 i ishockeyns division 3, Victoriahallen/Liljas Arena, Nybro, Foto: Fototjänster i Kalmar

Barn och ishockeyfotografering

Vilken helg det varit hos din Kalmarfotograf, Fototjänster i Kalmar. Två fulla dagar med uthyrning av fotostudion, egna fotograferingar, bildredigering, fotokurs och allt avslutades med ishockeyfotografering av Nybro Flames. Det märks att det börjar närma sig jul då många vill ha bilder som man tänker ge bort i julklapp. Att ge bort en bra tagen bild i en snygg ram är en bra julklapp. Eller varför inte en högupplöst bild från fotostudion som man via någon av de många hemsidorna på nätet gör en musmatta, dricksglas, pussel, pennskrin eller annat kul med.

Passade även på att byta ut den vita pappersbakgrunden i fotostudion till en ny variant i vinyl. Den skulle man haft i lördags då det under en 1 års fotografering for tårta över hela golvet. Slut på att klippa bort dyrt papper, nu är det bara att svabba av och köra nästa kund. Som tur var hade jag en fotoelev som “pryade” under dagen och som kunde hjälpa till med bakgrundsbytet.

Söndag kväll avslutades med en tur till Victoriahallen i Nybro och fotografering av Nybro Flames mot Lenhovda. Även här var min fotoelev med och testade på sportfotografering.

Intresserad att komma till studion och ta dina bilder? Det finns fortfarande tider kvar. Vardagskvällar och helger så att du inte behöver ta ledigt från jobb eller skola.Och bilderna från matchen finns i bildbanken för den som vill titta.

[wdsm_ad id=”616″ class=” ” ]

 

 

Top