Du är här
Hem > Fotokurs > Fotoutbildningar via Fotomagnus.com

Fotoutbildningar via Fotomagnus.com

Fotoutbildningar Kalmar/Nybro/Öland/Distans

Fotoutbildningar en en viktig del av företaget Fototjänster i Kalmar. För att det skall bli lättare att hitta all information om fotoutbildningarna finns sidan www.fotomagnus.com

Fotomagnus.com

Viafotokurskalmar.se erbjuds fotokurser i en rad spännande inriktningar. Allt från en kväll i vad man bör tänka på när man köper en Systemkamera (det finns många fällor), till att lära sig Lokalerna Fototjänster i KalmarSystemkameran när man väl köpt den. Systemkamerakurser finns både i nybörjare som fortsättning. Den som vill lära sig komponera bilder bättre för att få dem mer spännande och trevliga för andra att titta på finns Ta bättre bilder. En fotokurs där det blandas mellan teori och övningar, många av dem utomhus.

Alla fotografier mår bra av att bildredigeras. Därför erbjuds kurser i bildredigeringsprogram som Adobe Photoshop CC och Lightrom. Andra fotokurser som erbjuds via fotomagnus.com är Studiofotografering, Blixtfotografering, Bröllopsfotografering, Gör din egen fotobok med mera.

Lokalerna Fototjänster i KalmarFotokurserna sker på tre olika sätt. Gruppkurser med max fem deltagare. Vi vill inte ha stora klasser som en del studieförbund har. Garanterat startdatum på dessa (inte alla erbjuder detta). Är det bara du anmäld så blir kursen ändå av.
För den som vill ha en privat kurs är möjligheterna många. Här kan man även få in smalare ämnen och utbildning på distans eller i kundens lokaler. Till sist finns det något som heter Workshops. Det är tre timmars pass i ett nytt ämne varje månad. På dessa är det mer föreläsning än på de andra kurserna. Vissa egna övningar finns det dock tid för.

1028654_old_slrSom elev är du försäkrad under tiden du är på kurs. Du betalar i samband med kursen. Billigast kurstid är det på kvällstid och helger då timkostnaden för närvarande endast är 175 kr/timma. Dagtidskurser finns även för den som exempelvis vill gå via sitt arbete.

Läs mer om alla fotokurser på www.fotomagnus.com. Det är även där du anmäler dig om du är intresserad av att gå en kurs.

Top