Du är här
Hem > Fotokurs > Fotoutbildningar i Kalmar i större lokaler

Fotoutbildningar i Kalmar i större lokaler

Fotoutbildningar i Kalmar i större lokaler

Lokalerna Fototjänster i KalmarEn stor del av Fototjänster i Kalmars verksamhet är fotoutbildningar. Andra grenar i verksamheten som bröllop, sport och event är ofta knutna till sommaren medan fotoutbildning pågår året runt.

Under november, om allt fungerar som det är tänkt, kommer fotoutbildningarna få en ny och större lokal.

En lokal i samma hus på Torsåsgatan 5 där vi finns idag kommer att bli ledig och övertas av Fototjänster i Kalmar. Rummet kommer att bli ett utbildningsrum. Whiteboard skall sättas upp, nya bord finnas på plats, bilder upp på väggarna och lite annat piffas till. Som tidigare kommer max antal personer på en fotoutbildning bli 5 personer. Allt för att få en mindre grupp då erfarenheten är att man lär sig bäst då.

Fram till att nya utbildningsrummet är klart fortsätter fotoutbildningarna i de nuvarande lokalerna (som kommer att finnas kvar även i fortsättningen) som vanligt.

 

Gruppkurser hösten/vintern 2014

Planerar i skrivande stund för ett antal gruppkurser med start i november. Information om datum, innehåll och pris kommer att läggas ut på hemsidan, Facebook och Google+ så fort det är klart. Lär dig din systemkamera, Blixtfoto samt Fotobok  kommer att vara ämnena.

 

Top