Du är här
Hem > Fotokurs > Fotoutbildningar Kalmar och distans

Fotoutbildningar Kalmar och distans

Fotoutbildning Kalmar och distans

Tack till alla fotointresserade som under vintern har varit och gått kurs hos mig på Fototjänster i Kalmar. Riktigt roligt att träffa er och se hur ni går framåt i era fotokunskaper. När ni nämner ord som ”gud vilken tur att vi fick tag på dig” värmer det i mitt hjärta.

Grundtanken med mina egna fotokurser är att anpassa dem helt till den som är elev. Jag har ett färdigt kursprogram men det ändras hela tiden från person till person. Alla har olika kunskaper, förutsättningar och framför allt utrustning. Det gäller att lägga kursen efter vad eleven vill få ut av kursen.

Fotoutbildning Kalmar och distans
Fotoutbildning Kalmar och distans

Upplägget är rätt enkelt. Du berättar vad du vill utvecklas på, vilken utrustning du har idag samt när i veckan du gå kursen. Sedan är du upp till dig som elev att räkna på hur många timmar du vill satsa. Då få du fram ett slutpris.

Kurserna hålls främst på kvällar och helger. Kurserna (de som går) ges även på distans. Det innebär att du kan sitta vad som helst i Sverige och via din dator och internet så kopplas vi ihop. Du installerar ett program i din dator, ge mig via telefon en engångskod som slumpas fram (jag kan inte komma in igen senare) och vi kan börja kursen. Via telefon så talar vi om det som vi ser på skärmen.

En distanskurs innefattar även att jag om så behövs hjälper till att installera exempelvis Adobe Lightroom, Photoshop, Creative Cloud, ställer in din skrivare eller vad du kan behöva få hjälp med.

Under våren 2014 kommer jag inte att köra några gruppkurser i egen regi på fasta datum. De kurser som jag kommer att hålla är enskilda kurser där allt fokus är på dig och det du vill lära dig.

Läs mer om mina fotokurser på min kurshemsida www.fotomagnus.com

Top