Du är här
Hem > Fotokurs > Fotoutbildningar Kalmar 2016/2017

Fotoutbildningar Kalmar 2016/2017

Kalmarsundsparken, Kalmar, Foto: Fototjänster i Kalmar
Kalmarsundsparken, Kalmar, Foto: Fototjänster i Kalmar

Fotoutbildningar Kalmar hösten/vintern 2016

När sommarens bröllopssäsong börjar ta slut börjar höstens och vinterns fotokurser på allvar. Under oktober till mars är det högsäsong för olika typer av fotokurser. Det kan vara allt från att köpa in kamera, nybörjarkurs i systemkamera, bildredigering, ta bättre bilder, studiofoto ja egentligen allt som kan dyka upp om man har foto som hobby eller yrke.

Fototjänster i Kalmar står bakom hemsidan fotomagnus.com. Där har vi sedan 2007 erbjudit gruppkurser och privatkurser inom fotografering.

Vi har egna utbildningslokaler (med gott fika och alla försäkringar som behövs) i Lindsdal/Förlösa norr om Kalmar, ca 10 minuter från centrum. Under hela året erbjuds en mängd olika gruppkurser. Du som inte vill vänta på en sådan eller vill gå själv så finns privatkurser. Då bestämmer vi tillsammans innehållet. Det blir som en PT inom fotografering. En privatkurs kan vara från 2 timmar (minimum) till hur många timmar som helst. Gruppkurserna är för små grupper så att alla kan hinna med och få hjälp. Datorer finns att låna vid bildredigeringskurser.

En fotoutbildningar är en bra present vid födelsedagar, mors/fars dag samt som julklapp. Tider finns dagtid (450 kr/timma) samt kvällar/helger (175 kr/timma).

Intresserad? Hör av dig eller boka direkt via fotomagnus.com

 

Top