Du är här
Hem > Fotokurs > Fotoutbildningar i Kalmar

Fotoutbildningar i Kalmar

Fotoutbildningar i Kalmar

Ta bättre bilder, sista fotoutbildningen på Sensus i vår

En del av verksamheten här på Fototjänster i Kalmar är fotoutbildningar. Sedan sex år tillbaka håller jag fotokurser på Sensus i Kalmar. Det är fotoutbildningar i Systemkamera, Bildredigering, Blixtfoto samt hur man tar bättre bilder. Kursen Ta bättre bilder är vårens sista kurs på Sensus. Här lär vi oss hur man fotograferar människor, närbilder, att tänka på när det gäller bakgrund och färger samt givetvis olika kompositionsregler som gyllene snittet, kontrastreglen och tredjedelsreglen.

Gruppkurser på Sensus

Fotoutbildningen på Sensus är under fem måndagar (18:00 – 20:15). Start 29 april 2013. Sensus lokaler ligger i centrala Kalmar (bakom Kalmarsalen). Anmälan sker direkt till Sensus via deras hemsida, www.sensus.se. Anmälan går även bra till mig. Använd kontaktformuläret och fyll i dina uppgifter så kontakta via Sensus åt dig. En del av kursen, om vädret tillåter, kommer vi att hålla utomhus. En av måndagskvällarna kan växlas mot en lördag (11-13) för att kunna testa övningar i fullt dagsljus. Vilken kommer vi fram till gemensamt.

Privatkurs eller fotoutbildningar i grupp

Samma kurser som jag har på Sensus genomförs även i egen regi hos mig på Torsåsgatan i Kalmar. Här har jag en egen utbildnngslokal och fotostudio. Fotoutbildningarna  sker antingen för en deltagare eller i grupper till max 5 stycken. Mindre grupper ger mer utbildning per timma och passar den som vill lära sig maximalt. Kurser som jag håller på Torsåsgatan i egna lokaler hålls året runt och är garanterade att bli av. Kurser hos Sensus kräver ett minimiantal anmälda för att komma igång. Intresserad av en egen kurs eller tillsammans med dina kamrater? Kolla in min hemsida nedan där alla uppgifter och priser finns.

Läs mer om minafotokurser på min hemsida www.fotomagnus.com

Fotoutbildningar i Kalmar

 

 

Top