Du är här
Hem > Fotokurs > Fotoutbildning HDR, en ny fotokurs inför 2014

Fotoutbildning HDR, en ny fotokurs inför 2014

Fotoutbildning HDR

Fotoutbildning HDREn del av verksamheten hos Fototjänster i Kalmar är fotoutbildningar. Det har varit ett antal hundra personer som jag haft förmånen att få träffa och lära ut till sedan 2007 då allt började. Då var det på Sensus och på Vuxenskolan. Sedan flytten till mina egna lokaler har jag även haft egna gruppkurser samt privatkurser inom fotografering. Både privatpersoner och företag.

Nu så här när året börjar närma sig slutet håller förberedelserna för 2014 års fotokurser på för fullt. En ny fotokurs som jag håller på att spåna fram är en i HDR fotografering. Även om dagens systemkameror blir bättre och bättre att fånga allt mellan ljus och mörkt så är ändå människans ögon ett strå vassare. Med hjälp av HDR tekniken kan man ta flera olika bilder med olika exponeringar för att sedan slå ihop dessa bilder till en bild som klarar mera. Bracketing som är en kamerafunktion som jag tar upp på kursen ”Systemkamera fortsättning” är en del i processen bakom HDR bilder.

Idag 13 november 2013 tog jag en kortare promenad för att dels testa/träna men även för att få ihop exempelbilder till fotokursen. Bilderna kan du se nedan. Alla detaljer runt den nya kursen är ännu inte klar. Det kommer dock bli en 2 timmar x 2 gånger kurs och ett pris runt 750 kr. Allt runt fotokurserna hos Fototjänster i Kalmar har jag samlas ihop på en egen hemsida, www.fotomagnus.com. Läs gärna mer om dagens kurser, priser, datum etc där.

Följ gärna Fotomagnus.com på Sociala medier:

Facebook, länk

Google+, länk

Fotoutbildning HDR Fotoutbildning HDR Fotoutbildning HDR Fotoutbildning HDR Fotoutbildning HDR Fotoutbildning HDR Fotoutbildning HDR

Top