Du är här
Hem > Fotouppdrag > Fotouppdrag – Kalmar Stadsmission

Fotouppdrag – Kalmar Stadsmission

Det finns fotouppdrag som känns mer givande än andra. Sådana uppdrag som kanske inte ger ekonomisk ersättning, men som ger en känsla av att göra rätt. Ett sådant uppdrag är det jag har tillsammans med Kalmar Stadsmission, en organisation som jag anser gör stor nytta i samhället. Precis som nästan halva Kalmar, har jag handlat i deras butik. För min del blev det leksaker, lampor, juldekorationer och annat till min fotostudio/kontor.

När Kalmar Stadsmission kontaktade mig för ett samarbete, svarade jag genast ja. Fototjänster i Kalmar kommer att agera som värdorganisation. Vi kommer att tillhandahålla bilder på lokaler och verksamhet för deras hemsida, nyhetsbrev och annan marknadsföring.

Under sensommaren och hösten 2017 har det varit mycket att göra. Byggnaderna har fotograferats utifrån som ett första steg. Nu är datum satt för att fotografera interiörer och verksamheten. Det blir extra roligt att ha med Anna F på detta uppdrag. Anna, som tidigare varit min fotoelev, är mycket skicklig på denna typ av fotografering. Hon är expert på att fotografera människor i deras vanliga miljöer och har en förmåga att känna av människor, visa respekt och minimera störningar, vilket är några av hennes styrkor. Detta visade hon tidigare i ett projekt med KRIS. Tillsammans kommer vi att göra uppdraget ännu bättre, och det är spännande att få möjligheten att utveckla en annan fotograf.

När projektet är slutfört ser jag fram emot att kunna länka till materialet där bilderna kommer att visas. Om du också vill stödja Kalmar Stadsmission, vare sig som privatperson eller företag, finns det många sätt att bidra på.

Top