Du är här
Hem > Kunduppdrag > Fotouppdrag JL bilar till branchtidning

Fotouppdrag JL bilar till branchtidning

Uppdragsfotografering bilhandel

Fototuppdrag JL Bilar Kalmar – bilder till branschtidning

JL Bilar i Kalmar är en av Kalmars mest välkända bilhandlare. En stor del i detta beror på ägaren Henrik som själv spelar in radioreklam på äkta Kalmaritiska. En känd radioröst tillsammans med bra kundvård har inneburit ett framgångsrikt företag.

Tidningen Motorbranchen som är en rikstäckande tidning för bilhandlare ville ha en artikel från företaget. Man hade skickat ut en journalist som intervjuade och tog bilder. Texten var man nöjd med men bilderna var inte helt ok. Därför tog man kontakt med Fototjänster i Kalmar då man helt enkelt ville ha bättre bilder till artikeln. Det var också lite akut då det snart var tryckdags.

Inga problem. En snabb kontakt med Henrik och vi bokade en tid direkt när de öppnade dagen därpå. Henrik satt i telefon och då passade jag på att gå runt och ta lite miljöbilder inne och ute. Passade även på att välja ut ett antal platser för fotograferingen av Henrik. När han var ledig var det bara att sätta igång. 15 minuter senare var allt klart. Det gäller att respektera kundens tid. De är där för att jobba, inte att fotograferas längre än nödvändigt. Hem till kontoret och började att redigera bilderna. En timma senare var bilderna klara. Ett femtiotal bilder publicerades på Fototjänster i Kalmars nya bildserver. En länk skickades till tidningen som nu kunde hämta ner bilderna.

Journalister är bra på texter men inte alla på foto. Då är det bra att det finns frilansfotografer som Fototjänster i Kalmar som snabbt kan rycka ut. Och snabbt kunna redigera och leverera bilderna. Samtliga bilder levereras dessutom med fri nyttjanderätt.

Top