Du är här
Hem > Fotouppdrag > Fotouppdrag Ekerums Camping

Fotouppdrag Ekerums Camping

Ekerums camping
Fotouppdrag Ekerums Camping

Bilder till ny hemsida

Ekerums Camping på Öland har fått nya ägare. Nya ägare vill ofta ha en ny hemsida. Därför var det helt naturligt att de nya ägarna via sin marknadsgrupp kontaktade Fototjänster i Kalmar för att ta nya bilder till hemsidan.

Campingen är öppen året runt men beläggningen under maj månad är av förståeliga skäl inte lika hög. Det var viktigt att leverera bilderna samma vecka som förfrågan kom in. Låg beläggning, stängt poolområde, stängda butiker sol men en kraftig blåst. Kanske inte de mest optimala förutsättningarna men en utmaning som är intressant att se vad man kan göra med. Dagen efter förfrågan kom var jag på plats tidigt på morgonen.

Det blev två timmars intensivt fotograferande. Samtliga stugområden, servicehus, reception, strand, strövområde och aktivitetsområde fotograferades. Hade med mig min fotomast så det blev även bilder från luften. Vinklar både från luft och mark valdes för att inte få med personer som går att identifiera och att få området mer “somrigt” än vad den egentligen var en tidig maj morgon.

Samma kväll redigerades bilderna och lades upp på den egna bildservern. Länk skickades över till kund och uppdraget var genomfört. Totalt ca 4 timmars arbete och kunden betalade en fast och på förhand bestämt arvode. Samtliga bilder är friköpta och kan användas fritt av kund utan extra inblandning/ersättning till fotograf.

Ekerums camping är en favorit hos fotografen även privat. Har bott där ett antal gånger. Kan klart rekommendera både campingdelen och stugorna.

Intresserad av hur det blev? För några dagar sedan kom den nya hemsidan upp.

Ekerum Camping Ölands hemsida

Top