Du är här
Hem > Fotostudio > Fotostudio ”2” snart klar

Fotostudio ”2” snart klar

Jag har sedan ett tag tillbaka försökt renovera en källarlokal som ligger under min fotostudio. Ett gammalt skyddsrum som var helt nedgånget. Trappan ner (från mitt kontorsrum) var också den helt bedrövlig och skadad.

Ett antal dagars arbete och tusenlappar senare börjar det snart bli klart. Än så länge har mina nya bakgrundstyger inte kommit upp. Så idag tog jag fram mina skrynkliga bakgrundstyger som jag haft  sedan hedenhös men aldrig använt. Monterade upp två vanliga Nikon blixtar tillsammans med ett paraply och en beautydish. En nalle från barnfotograferingen fick agerar modell och det blev riktigt hyfsat. Nu gäller det att få till det sista innan jag öppnar upp ”fotostudio 2” som jag kallar rummet.

När allt är klar kommer rummet användas för produktfoto, barnfotografering men även för den nya blixtkursen som jag kommer att ha för Sensus i höst. Jag vill kunna visa hur man kan bygga en egen fotostudio utan dyrare studiofotoblixar (som de jag har i fotostudio 1 på övervåningen).

Så här blev nallen:

Top